Aardappels schillen, wassen en in plakjes snijden. In pan met wijnig water en zout de aardappels beetgaar koken. Doe dit ook met de sperziebonen. Intussen de bospeen schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. In vergiet de aardappelplakjes en de sperziebonen onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. Sjalotjes pellen en snipperen. Tonijn boven kom afgieten. Pesto, sinaasappelsap en kappertjes door de tonijn olie roeren. Dressing op smaak brengen met zout en peper. Tonijn in stukjes verdelen. Shep de aardappelplakjes, sperziebonen, wortelblokjes en tonijn door de dressing. Tot gebruik minstens 30 min. afgedekt in de koelkast zetten. Aardappelsalade overdoen in schaal en serveren met ciabatta.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
189
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept