Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de vegetarische kipburgers. Keer halverwege en snijd in repen. Snijd ondertussen de platte peterselie grof en doe samen met de mayonaise, de jalapeñopeper en 1 el van het jalapeñovocht (per 4 personen) in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een gladde jalapeñomayonaise, breng eventueel op smaak met zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in dunne repen. Snijd de salade-uitjes in ringetjes. Verdeel de blaadjes sla, kipreepjes, paprika, peen julienne en salade-ui over de wrap. Verdeel de jalapeñomayonaise erover. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer. Je hebt een staafmixer nodig om de jalapeño-mayonaise te maken. Als je dat niet wil maken, kan je ook kant en klare jalapeño-mayonaise in de supermarkt.
Je kan dit ook met echte krokante kip doen.
Bron: Allerhande.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Notities
19
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.