Verhit de olijfolie in een grote pan, voeg de knoflook en sjalot toe en fruit aan. Lekker met salade ernaast.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Voeg de tomatenpuree toe en roer tot alles goed is vermengd. Laat het geheel even op het vuur staan.
Schenk één eetlepel Vodka in de pan en voeg de veganistische room en chilivlokken toe. Roer tot alles goed is vermengd en breng de saus op smaak met zout en peper. Laat de saus een beetje inkoken.
Kook ondertussen de pasta. Giet af en bewaar ongeveer 60 milliliter pastawater.
Voeg de pasta, het pastawater en de veganistische roomboter toe aan de saus en roer tot alles goed is vermengd. Als de saus te dik is, voeg dan wat water (pastawater) toe. Als de saus te waterig is, voeg dan meer room toe.
Serveer de pasta met de veganistische Parmezaanse kaas en een beetje basilicum. Notities
39
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept