Walnoten in grove stukjes hakken. In een koekepan op matig vuur al roerende met een houten lepel walnoten in ca. 2 minuten knapperig en goudbruin bakken. Bestrooien met zout en op een bord laten afkoelen. Lent-uitjes schoonmaken en in stukjes snijden. Mango schillen en langs de pit in plakken snijden. 1/3 deel van de plakken mango in reepjes snijden, rest in stukjes snijden. Gorgonzola in stukjes snijden. In een pan ruim water met zout aan de kook brengen. Tagliatelle net gaar koken. Intussen in een steelpan zure room, Gorgonzola en bouillontablet al roerende zachtjes aan de kook brengen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Blijven roeren tot de kaas gesmolten is en de saus nog ca. 5 minuten laten koken. Lente-uitjes toevoegen en nog ca. 2 minuten laten koken. Saus pittig op smaak afmaken met peper en zout. Mangostukjes en helft van de walnoten erdoor roeren en even meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen en de saus erop scheppen. Rest van de walnoten erover strooien en garneren met mangoreepjes.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
502
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept