Bron: Allerhande
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Notities
1,9K
Voorbereiden: Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Aardappels schillen, grote aardappels halveren. Aardappels in plakjes snijden. In pan olie verhitten. Ui, knoflook en paprika ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Aardappels erop leggen. Tomaten met sap en fond toevoegen en bouillontablet erboven verkruimelen. Soep ca. 20 minuten zachtjes laten koken. Intussen boven kommetje peterselie fijnknippen. Vis in stukjes van 1/2 cm snijden.
Bereiden: Soep eventueel opnieuw aan de kook brengen. Vis en paling aan soep toevoegen en zachtjes ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar laten worden. Garnalen en peterselie erdoor scheppen. Lekker met brood.
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept