Doe de aardappels in een pan met de bouillon en 600 ml water en breng aan de kook. Voeg de knolselderij toe en laat op matig vuur 20 min. zachtjes koken tot de knolselderij zacht is. Verhit intussen de olie of boter op middelhoog vuur. Roerbak de ui en bleekselderij 10min. of tot de groente zacht is. Voeg toe aan de pan met knolselderij en laat 10min. Delicious, januari 2011
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
zachtjes koken. Neem een paar stukken knolselderij uit de pan, snijd ze fijn en houd apart. Pureer de soep in delen tot een gladde puree. Schenk terug in de pan met de knolselderij, nootmuskaat en cayenne. Breng op smaak met zout en peper en roer goed. Verdeel de soep over 4 diepe borden, bestrooi met de bleekselderijblaadjes en het selderijzaad en serveer met de tosti's.
* Verkrijgbaar bij natuurwinkel, toko of kruidenwinkel.Notities
240
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept