Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de bloem, 1 el paprikapoeder, 1 tl zeezoutvlokken en royaal versgemalen zwarte peper in een kom en roer door elkaar. Voeg het rundvlees toe en schep door elkaar tot de vleesblokjes rondom zijn bedekt. Schep in een ovenschaal. Voeg de ui, knoflook, rode peper, tomatenpuree, de rest van het paprikapoeder, de rode- wijnazijn, runderbouillon, tomaat, Laurierblaadjes en citroenschil toe. Roer goed, dek af en laat ± 3 uur in de oven stoven of tot het vlees goed gaar is. Controleer af en toe of er nog genoeg vocht in de pan zit en voeg als dat nodig is wat extra bouillon toe. Verhit, als het vlees klaar is, de olie in een grote koekenpan en roerbak de champignons 4-5 min. op hoog vuur tot ze lichtbruin zijn.Roer ze voorzichtig door de goulash en schep de goulash in diepe kommen. Schep er wat zure room op, bestrooi met wat paprika- poeder en peterselie en serveer met knapperig brood
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
160
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept