[p
Smelt de boter met de olie in een pan op matig vuur. Voeg de ui, de suiker en 1 tl zout toe en laat onder af en toe roeren 20 min. zacht bakken tot de uien goudbruin en gekaramelliseerd zijn. Voeg de cognac toe, draai het vuur hoger en laat 1-2 min. koken to het vocht bijna is verdampt. Voeg de kippenbouillon, balsamico, laurier en tijm toe en breng zachtjes aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10-15 min. koken onder af en toe roeren tot de soep is ingedikt.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Verhit intussen de gril op de hoogste stand. Rooster het brood aan beide kanten goudbruin. Wrijf één kant van elk sneetje broodje in met knoflook, bestrooi met kaas en rooster nog 1-2 min. tot de kaas is gesmolten.
Leg de toastjes in 4 soepkommen, schep de soep erover en serveer.
84
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept