Verwarm olie in een pan en bak hier de appeltjes in aan. Breng op smaak met citroensap, kaneel en de suiker. Verwarm dit lekker door tot de appeltjes gaar zijn. Laat de kaneel-appeltjes hierna afkoelen. Klop de slagroom op, samen met de suiker en 1,5 tl kaneel. Roer de roomkaas los en meng deze met de slagroom en vanille. Doe het mengsel in een plastic zakje of spuitzak zodat je het slagroom-mengsel straks in de glaasjes kunt spuiten. Meng de granola met een theelepel kaneel. Verdeel een eetlepel van het slagroommengsel over de glaasjes, verdeel hierover een laagje van de granola, dan de karamelsaus en dan de appeltjes. En herhaal deze laagjes nog een keer. Serveer de appel trifle met karamel direct of zet dit lekkere toetje afgedekt in de koelkast.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
98
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept