Kook de rijst volgens de verpakking.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Snijd 1 gele en 1 rode paprika in reepjes. Doe het zelfde met 1 (kleine) komkommer. Snijd een bosje lent-ui in ringetjes.
Snijd 300-350 gr biefstuk in reepjes. Of gebruik kant-en-klare biefstukpuntjes. Bestrooi de stukjes biefstuk rondom met 1 flinke el maizena. Goed mengen.
Maak in een kommetje een sausje van 70 ml sojasaus aangevuld met 30 ml water (2 el), sap van een 1/2 limoen, 2 el bruine suiker en 1 flinke el maizena. Meng goed door elkaar.
Neem een wok en bak de paprika 2-3 minuten rondom aan in een scheutje olie. Haal uit de pan en zet even weg.
Bak de biefstukpuntjes rondom op (middel)hoog vuur bruin in dezelfde pan. Let op! Maximaal 2-3 minuten. Anders wordt de biefstuk taai.
Voeg nu de zojuist gemaakte sojasaus toe en laat het geheel al roerende inbinden. Dit zal vrij snel gaan.
Neem een wrap en beleg met komkommer, de paprika, lente-ui, een flinke klodder chilisaus, rijst en tot slot met de biefstukpuntjes. Vouw de wrap dicht met behulp van aluminiumfolie. Mmmm! Eet smakelijk.
124
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.