Bosje groene asperges (zo’n 200 gram; ontdaan van de onderkant) Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de asperges, partjes sla en lente-uitjes in een braadslee of ovenschaal, besprenkel met 2 el olijfolie, bestrooi met zout en peper en schep om. Bak circa 30 minuten in de oven tot de asperges gaar zijn en alles mooi goudkleurig is. Schep intussen de gekookte eieren en linzen om met de overgebleven eetlepels olie, de wijnazijn, mosterd en de peterselie. Bestrooi met zout en peper. Laat de groenten, als ze gaar zijn, 10 minuten rusten en schep dan het eimengsel erop. Parool
Ingrediënten
2 kropjes babyromainesla, in de lengte en in vieren gesneden
4-5 lente-uitjes, uiteinde eraf
4 el olijfolie
2 hardgekookte eieren, gepeld, in grove stukken gesneden
2-3 el linzen, uit blik, afgespoeld en uitgelekt
1 el wittewijnazijn
1-2 tl mosterd, naar smaak
handje grofgesneden peterselie
zeezout en zwarte peperZO MAAK JE HET
Notities
79
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept