4 tortilla wraps Bak de kant-en-klare krokante kipfiletschnitzels in de oven gaar in 10-12 minuten op 200 graden (kan natuurlijk ook in een pan). Of maak de kipfiletschnitzels zelf. Maak de dressing door de kwark, mayonaise, mosterd en honing te mengen tot een glad mengsel. Verwarm als de kip klaar is, de wraps een minuutje in de warme oven. Bestrijk de wraps met wat dressing en vul met ijsbergsla, stukjes avocado, cherry tomaatjes, reepjes komkommer, gesnipperde rode ui en de krokante kip. Voor de finishing touch rasp je wat Parmezaanse kaas erover voor je de wrap oprolt. En voilà, een heerlijke (lauw)warme maaltijdwrap! Zoals je op de foto kunt zien kun je ze ook open laten en dan bedekken. Voor een Mexicaans tintje kan je bruine of kidney bonen toevoegen!
https://smaakmenutie.nl/wrap-krokante-kip/
Ingrediënten
4 kant-en-klare krokante kipfiletschnitzels
2 avocado
1 rode ui (of lente ui)
1/2 komkommer
8 el yoghurt
4 el mayonaise
2 tl honing
2 tl (Dijon) mosterd
IJsbergsla
Cherrytomaatjes
Parmezaanse kaasZO MAAK JE HET
Notities
153
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept