Snipper de ui en snij de champignons in vieren. Verhit een stoofpan met de olie en fruit hierin de ui. Voeg kort daarna de kastanjechampignons toe en bak deze een paar minuten mee. Voeg dan ook de risotto rijst, Italiaanse kruiden en peper toe en fruit deze mee. Als de risotto rijst glazig geworden is, voeg dan de droge witte wijn en de groentebouillon toe. Voeg telkens een scheutje water toe wanneer de risotto rijst het vocht heeft opgenomen. Ga hiermee door totdat de risotto rijst gaar is. Maak de risotto af door de boter en de parmezaanse kaas door de risotto te scheppen. Serveer de risotto in een diep bord maak af met een handje rucola en gehakte peterselie. Risotto met paddenstoelen maak je zó. Maak eventueel af met geroosterde pijnboompitten. Ook lekker: Tomaten risotto met feta zongedroogde tomaat en knoflook, ’n heerlijk Italiaans gerecht in ’n half uur aan tafel. Bron:
https://www.simpele-recepten.nl/recept/risotto-met-champignons-en-parmezaan
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Notities
59
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept