Vraag de slager om het vlees zo plat mogelijk te slaan. Dep het vlees droog met keukenpapier, en wrijf het in met weinig peper en zout. Leg op elk schnitzeltje een salieblaadje en lag daarop een ½ plakje ham. Steek ham en salie met een houten prikker op het vlees vast. Verhit 80 gram boter en wacht tot het schuim is weggetrokken. Bak de schnitzeltjes in 5 minuten aan beide zijden bruin en net gaar. Neem ze uit de pan en bedek ze met een plak kaas en plaats ze even onder de grill tot de kaas gaat smelten. Leg ze op een voorverwarmde schaal. Serveren met rijst of pasta.
Bron: Italiaanse kookcursus.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Verwijder de bakboter uit de pan. Blus de pan met Marsala en roer de aanzetsel van de bodem van de pan los. Klop de rest van de (koude) boter door de saus en neem tijdens het kloppen de pan van het vuur.
Schenk de saus over de schnitzeltjes en dien onmiddellijk op. Notities
76
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept