Snelle zoetzure pickles: Verwarm de oven voor op 160°C. Bron: Delicious September 2014
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Bind de varkensschouder op met keukentouw. Verhit de olie in een grote braadpan op middelhoog tot hoog vuur en bak het vlees rondom bruin. Voeg de paprika, uien, salsa, barbecuesaus, knoflook, komijn, cayennepeper en oregano toe. Breng aan de kook en schep de saus over het vlees. Bestrooi met zeezout en versgemalen zwarte peper en leg een vel bakpapier direct op het vlees. Dek de pan af en zet hem 3 uur in de oven tot het vlees bijna uiteenvalt. Doe intussen voor pickles de azijn, de suiker en 1 tl zeezout in een kom en roer tot de suiker en het zout zijn opgelost. Meng de ui en de komkommer erdoor en laat ze in de koelkast 15 min. marineren. Haal het keukentouw van de rollade en pluk het vlees met je vingers tot sliertjes.
Serveer met de tortilla's, pickles, zure room en limoenpartjes.Notities
348
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept