Doe de ribbetjes, gin, laurier, jeneverbessen, knoflook, 1 el zout en water in een ruime pan en laat een uur op zacht vuur koken. Doe voor de saus de gin, knoflook, gember, peper, suiker, azijn, ketchup en 1/2 tl zout in de keukenmachine en meng glad. Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de ribbetjes uit het vocht en laat ze uitlekken, dep evt. droog met wat keuken- papier. Leg de ribbetjes op een ovenrek bekleed met bakpapier. Bestrijk ze met de saus en bak ze in 35 min. krokant in de oven. Bestrijk de ribbetjes om de 10 min. met de achtergebleven saus, totdat ze bruin en krokant zijn. Dit kan ook op de bbq. Doe voor de dragonwortels alle ingrediënten behalve de dragon in een ovenschaal en plaats 30 min. in de oven. Keer na 15 min. de wortels. Haal ze uit de oven en schep er voorzichtig de fijngesneden dragon doorheen. Bereiden ± 1 uur en 25 min. / oven ± 35 min Delicious, okt 2015
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Notities
16
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept