Wrijf de koteletjes in met een mengsel van bloem, peper en zout, oregano, basilicum en knoflook. Verhit de olie en fruit het spek hierin even aan, leg de koteletjes erbij en bak ze snel aan weerskanten bruin. Neem vlees en spek uit de pan. Bron: Italiaanse kookcursus
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Verdun de tomatenpuree met de bouillon en maak deze pikant met de mosterd en cayennepeper. Voeg eventueel ook onder goed roeren de ansjovispasta toe. Schenk dit mengsel in de vleespan en laat even zachtjes pruttelen.
Voeg vlees en spek weer toe en ook de ingelegde uitjes. Laat alles ca. 10 minuten heel zachtjes stoven.
Wordt de saus te dik, voeg dan nog iets bouillon toe.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en strooi ze over het vlees.Notities
43
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept