De oven voorverwarmen op 225 graden of gasstand 5. Broccoli wassen en in kleine stukjes verdelen. Pan vullen met bodempje water en naar smaak zout toevoegen. Water aan de kook brengen en in 5. min. beetgaar koken en daarna boven vergiet afgieten. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien en intussen de eieren loskloppen met slagroom, zout en peper. Geraspte kaas erdoor roeren. Met kwastje de taartvorm met boter helemaal insmeren. Aanrecht en deegroller met bloem bestuiven. Plakjes deeg op elkaar leggen en met deegroller uitrollen tot een ronde lap van ca. 30 cm doorsnede. Deeglap in de taartvorm leggen en aan de randen goed aandrukken. Deeg dat boven de randen uitsteekt wegsnijden. Plakjes ham op de bodem leggen. Hierop de broccoli leggen. Het eimengsel erover verdelen. De taart op een richel onder het midden plaatsen en in ca 30-35 min goudbruin laten worden.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
333
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept