Verwarm de gril voor tot middelmatig heet. Meng de paprika, peterselie, knoflook, parmezaan en room in een keukenmachine. Voeg zout en peper naar smaak toe en schenk er 2-3 el olie bij tot er een gladde, dikke pesto ontstaat. Zet even apart. Kook de gnocchi in 2 min. in een grote pan kokend water met zout, of tot ze aan de oppervlakte komen drijven. Laat uitlekken. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de gnocchi 3 min. tot ze goudbruin zijn. Roer de pesto erdoor en schep in een ondiepe ovenschaal. Strooi de pijnboompitten en de blauwe kaas erover zet 3-4 min. onder de grill tot de kaas smelt. Serveren met sla, tomaat en zelfgemaakte dressing.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
420
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept