Verwarm de oven voor op 175°C. Verwijder de kontjes van de courgette en snij ze in de lengte door, zodat je per persoon twee helften krijgt.Zorg ervoor dat er een 'bootje' ontstaat door met een lepel het vruchtvlees uit de courgette te schrapen. Gooi het vruchtvlees niet weg, maar snij het in stukjes en doe het in je mengkom. Vet de Ovenschaal in met een beetje olijfolie en leg hier de bootjes in. Snij de paprika, de rode ui en de olijven in stukjes en voeg dit bij het vruchtvlees. Laat de tonijn en de fetakaas uitlekken en snij deze in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten met elkaar en snij eventueel te grote stukken nog een keer door. Voeg de rode pesto aan de vulling toe en meng goed. Vul met behulp van twee lepels de courgettebootjes, als je wat vulling overhoudt, vul dan de lege plekken in de ovenschaal op. Zet de ovenschaal voor ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat de courgette zacht is en de vulling een lichtbruine kleur heeft gekregen.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
66
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept