Knoflook pellen en fijnsnipperen. Portobello's schoonvegen met keukenpapier. Steeltjes eraf snijden en in kleine stukjes snijden. Boven kommetje peterselie fijnknippen en mengen met 2 el Parmezaanse kaas. In koekenpan 1 el olie verhitten. Helft van knoflook, paddenstoelenblokjes en tijm ca. 3 minuten roerbakken. Crème fraîche, pijnboompitten en peterselie/kaasmengsel erdoor roeren. Portobello's vullen met paddenstoelenmengsel. Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Portobello's in schaal leggen. In kommetje 2 el olijfolie mengen met citroensap en portobello's ermee besprenkelen. Portobello's in midden van oven in ca. 20 minuten bakken. Intussen spaghetti met snufje zout volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Rucola in stukjes scheuren. Spaghetti, rucola, rest van knoflook en olijfolie door elkaar scheppen en over twee borden verdelen. Portobello's erop leggen. Serveren met een tomatensalade.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
187
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept