Doe de rijst met 1 I water in een ruime pan en breng aan de kook over middelhoog vuur. Zet het vuur iets lager en laat de rijst afgedekt zachtjes 15-20 min. koken. Voeg de quinoa toe en kook nog eens 10 min. of tot de rijst en quinoa beetgaar zijn. Giet af en zet weg. Verhit intussen 1 el olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi het lamsvlees met zout en peper en leg het samen met de limoenhelften, met de snijkanten onder, in de pan. Bak het vlees 3 min. aan elke kant voor medium. Neem het vlees uit de pan en laat net, losjes afgedekt met aluminiumfolie, 5 min. rusten. Maak intussen de dressing: pers de gebakken limoenhelften uit en meng het sap met de uitgelopen sappen uit het lamsvlees, de knoflook, mosterd, honing en de overige 2 el olie en breng op smaak met zout en peper. Meng de overige ingrediënten in een kom met het in plakjes gesneden lamsvlees en het rijst-quinoamengsel en besprenkel met de dressing. Bron: Delicious, april 2015
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Notities
78
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.