Laat de garnalen eventueel ontdooien. Pel de garnalen, maar laat de staartjes zitten. Snijd de garnalen op de rug iets in en verwijder het zwarte adertje. Vermeng de garnalen met de sojasaus en de maïzena. Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak hierin de garnalen tot ze niet meer doorzichtig zijn (ca. 1 1/2 minuut). Schep ze met een schuimspaan op een bord. Roerbak nu de knoflook met de currypasta zachtjes ca. 2 minuten. Roerbak de ananas 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk, het verkruimelde bouillontablet en de vissaus toe en breng alles aan de kook. Laat dit 2 minuten koken. Breng de curry op smaak met peper en zout en garneer met het korianderblad.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Serveer met pandanrijst en bijvoorbeeld de Thaise salade.
296
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept