Verwarm de oven voor op 180°C. * Limoen- of citroen blaadjes en gebakken sjalotjes zijn verkrijgbaar bij de toko. De blaadjes komen meestal uit de diepvries Bron: Delicious
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Verhit de olie in een ovenvaste braadpan op middelhoog vuur. Bak de kip in delen al omscheppend in 2-3 min. bruin. Schep de kip uit de braadpan en zet apart. Draai het vuur lager en voeg de ui, rode peper, knoflook en de helft van het limoenblad toe. Roerbak 2-3 min. tot de ui zacht is. Voeg de rijst en currypasta toe en roerbak nog 1 min. Doe de kip terug in de pan met de bouillon en 125 ml water en breng aan de kook. Zet met het deksel op de pan 25 min. in de oven, of tot het meeste vocht is opgenomen. Neem de pan uit de oven en roer de kokosroom, vissaus en bonen erdoor. Dek de pan af en laat 10 min. staan. Bestrooi de risotto met koriander, gebakken sjalotjes en het achtergehouden limoenblad. Serveer naar wens met de limoenhelften.Notities
187
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept