Crabfantasy in ca. 2 uur laten ontdooien. Bladerdeeg uitspreiden en in ca. 10 minuten laten ontdooien. Taartvormpjes invetten en met bladerdeeg bekleden. Overhangend deeg eraf snijden. Met vork gaatjes in de bodem prikken. Tot gebruik in koelkast zetten. In kommetje roomkaas met vork fijn prakken. Erdoor roeren: 1/2 bekertje crème fraîche, ei en cognac. Mengsel op smaak brengen met peper en zout en afgedekt in de koelkast bewaren. In kommetje peterselie fijn knippen. Rest van de creme fraiche, mayonaise, citroensap, melk en kruidenmix erdoor roeren. Kruidensausje op smaak brengen met peper en zout. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Bereiden: oven voorverwarmen op 200 C. Crabfantasy halveren en over bladerdeegbodems verdelen. Roomkaasmengsel over krab verdelen. Krabtaartjes midden in de oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Krabtaartjes uit de oven halen en ca. 2 minuten laten rusten. Met mespunt uit vormpjes wippen. Krabtaartjes op vier borden verdelen. Kruidensaus nogmaals doorroeren en ernaast scheppen.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
144
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept