Balletjes Bakken 1. Mix het gehakt met de geperste knoflook en een beetje van de fijngesneden peterselie 2. de eieren kloppen en mixen met 1), en paneermeel toevoegen 3. op een apart bord een bergje bloem doen 4. van de mix van 1 en 2 balletjes rollen 5. de balletjes door de bloem rollen 6. de balletjes bakken in een laagje olijfolie 7. balletjes laten uitlekken Saus maken 1. een laagje olie in de pan en heet laten worden (je kan hetzelfde olie gebruiken dan bij de ballen, maar dan gezeeft) 2. gesnipperde ui en één geperste knoflook toevoegen, ui goed bakken 3. de fijngemaakte tomaten toevoegen 4. de resterende peterselie toevoegen 5 .blaadjes laurier toevoegen 6 .als je de saus dikker wilt, moet er wat bloem worden toegevoegd gemixed met een beetje water 7 .Peper, zout en eventueel suiker (als het door de tomaat bitter smaakt) toevoegen  Samenvoegen 1 .als de saus en de balletjes klaar zijn, alles samenvoegen en nog wat water toevoegen 2. één uurtje laten sudderen .
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
112
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept