Wentel de vleesblokjes in een kom door de bloem en bestrooi ze met zout en peper. Verhit 25 g boter in een braadpan en bak de helft van het vlees in ongeveer 3 min. rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en bak de andere helft op dezelfde manier in 25 g boter. Schep uit de pan, voeg een lepel boter toe en bak de uienringen op matig vuur ongeveer 10 min. tot ze zacht en lichtbruin zijn. Doe het vlees terug in de pan met de suiker, bier, fond en specerijen en breng de stoof tegen de kook aan.Laat het vlees op laag vuur ongeveer 90 min. sudderen of doe het gerecht in een ovenschaal en laat het 3 uur afgedekt garen op 180 graden. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen in 5 min. gaar. Bestrooi ze tijdens het bakken met zout,peper en de geraspte gember en voeg ze toe aan de stoofschotel. Lekker met geroosterde groenten of gestoofde kool en aardappelpuree
Ingrediƫnten
ZO MAAK JE HET
542
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept