Snijd de lamslapjes in blokjes. Pel en snijd de uien in ringen en pers de knoflook. Verhit een scheutje olie in een grote pan. Bak hierin de ui en de knoflook op een matig hoog vuur in 3 minuten glazig. Voeg de vleesblokjes toe en bak het vlees in ca. 4 minuten rondom bruin. Roer de kruidenpasta en 1/2 dl water erdoor en bak 2 minuten. Laat de curry met een deksel op de pan in anderhalf uur op een laag vuur zachtjes gaar worden. Af en toe roeren. Roer er de laatste 5 minuten de kokosmelk door. Rooster ondertussen in een droge koekenpan de amandelen in 2 minuten goudbruin. Complete maaltijd: Bron: Conimex kookboek
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Schep de lamscurry in een diepe schaal. Strooi de munt en de amandelen erover.
Maak er bijvoorbeeld Basmati rijst en salade van fijngesneden komkommer en knoflook met yoghurt (raita) bij. Geef er warm naanbrood bij. Zet Conimex Mango Chutney, Gebakken Uitjes en Seroendeng op tafel, om naar eigen smaak erbij tenemen.Notities
136
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept