In kommetje van de olie, port, azijn en honing een dressing kloppen, deze op smaak brengen met peper en zout. In koekenpan de pijnboompitten lichtbruin roosteren. Bosui schoonmaken en in stukjes van ongeveer 1,5 cm snijden. Waterkers over 2 borden verdelen, helft van dressing erover sprenkelen. Bosui over de borden verdelen. Pate in reepjes snijden en over de waterkers verspreiden. Eend bestrooien met peper en zout en op de velkant ca. 3 minuten bakken. Keren en de andere kant ook nog ca. 2 minuten bakken. De eend in dunne plakjes snijden en op de borden verdelen. Rest van de dressing over de borden verdelen. Garneren met pijnboompitten. Serveertips: serveren met warm stokbrood of ciabatta.
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
315
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept