Meng in een keukenmachine de mayonaise, tonijn, citroensap, kappertjes en 2 1/2 el bouillon tot een gladde saus en zet tot gebruik afgedekt in de koelkast. Breng de rest van de bouillon en de wijn aan de kook op hoog vuur. Voeg de kip toe, draai het vuur laag en laat 5 minuten zachtjes koken. Draai het vuur uit en laat 10 minuten staan om de kip gaar te laten worden. Giet het kookvocht af. Verwijder intussen het witte deel van de schil en het vruchtvlees van de ingemaakte citroen en hak de schil fijn. Meng de schil in een kom met de olijven en de bladpeterselie. Snijd de kip in dikke plakken en serveer op de saus met de citroensalsa en de rucola. Bron: Delicious
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Notities
189
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept