Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de asperges in een braadslee en schep er 1 1/2 el olijfolie door. Bestrooi het met zout en peper en rooster ze 5 min. in de oven totdat ze net zacht zijn. Bestrooi intussen de zalm met zout en peper, verpak elke filet in 2 plakken pancetta en bestrijk ze met de rest van de olijfolie. Leg de zalm op de asperges en zet nog 8-10 min. in de oven tot de zalm net gaar en de pancetta knapperig is. Meng in een kom de crème fraîche en de mayonaise, roer de limoenrasp en het limoensap erdoor en breng het op smaak met zout en peper. Serveer de zalm en asperges met de limoensaus. Lekker met knapperig brood. Bron: Delicious
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Notities
288
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.
vorig recept